• Electrocasnice & IT

  • 3 articole
  • Ordonează-le după:
  • Articole pe pagină:
Video Youtube
Blogul permite inserarea de clipuri video de pe youtube. com.
Epoca bronzului şi epoca modernă s-au întâlnit...

Gândirea lui Hawking este din epoca bronzului... Da, da, chiar asta vreau să spun. Unii se uită la Hawking ca la MARELE GURU care a reuşit, în sfârşit, să inventeze "apa caldă". Să vim bine înţeleşi... "apa caldă" a fost inventată cu mii de ani în urmă!!! Stephen Hawking, cu toate realizările lui din lumea fizicii, nu se deosebeşte în anumite privinţe (şi nu în orice privinţe, ci în privinţe de o importanţă capitală) de analfabeţii din epoca bronzului. Şi ştii de ce? Pentru că zeul la care se închină Hawking şi zeul multor analfabeţi din epoca bronzului este acelaşi, iar numele acestui zeu este "Norocul". 

Stephen Hawking - ”computer virusat”
Privesc creierul drept un computer care va inceta sa mai lucreze cand componentele sale se epuizeaza. Nu exista niciun rai sau viata de apoi pentru calculatoarele stricate; asta este o poveste pentru oamenii care se tem de intuneric“, afirmă Stephen Hawking.
Created in 0.1572 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.